skip to Main Content

EMÜI-Group Első Magyar Üvegipari Kft.

Az EMÜI-GROUP Kft. egy kialakuló cégcsoport tagjaként az immár 7 éve működő, a hazai piacon méltán nevet szerző MKM Üveg Design Stúdió Kft.-hez csatlakozva kezdte meg működését, ezáltal létrehozva egy olyan komplex szolgáltatási folyamatot, melyben megrendelőink igényeit magas színvonalon ki tudjuk szolgálni. Üvegedzéstől a gyártáson keresztül az üvegnyomtatásig.

Magasan képzett, kreatív, csapatunk áll az Önök rendelkezésére.

Cégcsoport tagjai: MKM Üveg Design Stúdió Kft.– síküveg tovább feldolgozás .

Képzett szakemberek

Elsőrendű számunkra a szakmai hitelesség, kollégáink kivétel nélkül a szakterületükön belül jól képzettek és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kollégák képzésére, újdonságok megismerésére.

Megbízható háttér

Az EMÜI-Group Kft. egy dinamikusan fejlődő, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalat, amely az immár 7 éve működő, a magyar és nemzetközi üvegipari piacon elismert szereplőként jelenlévő MKM Üveg Design Stúdió Kft.-hez csatlakozva kezdte meg működését.

Az elsők között

Cégünk az egyedi, UV technológiával nyomtatott üvegipari termékekkel az elsők között jelent meg a hazai piacon, termékeinkkel új teret nyitva otthonaink, irodáink és egyéb épületek belsőépítészeti lehetőségeinek tárházához.

Minőségi munka

Cégünk számára fontos, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Munkáinkat gondos előkészítés után, a megrendelőkkel egyeztetve, kívánságaikat figyelembe véve végezzük, hogy a kész termék az elképzeléseiknek megfelelően szépítsék otthonukat, épülete Büszkék vagyunk a vevőink által visszajelzett közel 100% elégedettségi mutatóra.

SZOLGÁLTALÁSAINK
  • Nyomtatott üveg
  • Design üveg
  • Járható üveg
0
Teljesített projekt
0
Év tapasztalat
0
Szakképzett szakember
0%
Elégedettség
Back To Top